поотделно може да са добри, но заедно те могат да бъдат проблеми. “

поотделно може да са добри, но заедно те могат да бъдат проблеми. “

поотделно може да са добри, но заедно те могат да бъдат проблеми. “

Беше чудо. Всъщност това не беше: това беше технологията Philips Airfryer Turbostar, циркулираща горещ въздух около храната, така че всяко парче да се окаже перфектно. Бях толкова развълнуван, че веднага изпратих имейл на PR на Philips и им казах, че не връщат самолетния си самолет при никакви обстоятелства! За щастие, те бяха хубави за това! Благодаря, Филипс!

Най -малкото, което мога да направя, е да споделя моята деликатна рецепта за авокадо тако с вас. И ако нямате самолет, не е проблем! Просто запържете авокадото по староучилищния път (инструкции по-долу)

Печат Хрупкави тако от авокадо със сос от чипот

Бързо и вкусно, тези тако от авокадо са перфектното ястие на растителна основа!

Съставки Авокадо/пълнеж 2 Големи авокадо 4 Яйца 1.5 чаши брашно 1.5 Чаша Панко 1/2 T Чили на прах 1/4 T сол Авокадо или друго неутрално масло в бутилка със спрей, 1 супена лъжица масло в малко ястие Салса фреска 2 големи домати нарязана на кубчета 1 Чаша Килантро нарязан Сок 1/2 вар Кайма джалапено на вкус 1 карамфил чесън кайма 1/4 чаена лъжичка сол 1/4 чаена лъжичка кимион 1 супена лъжица зехтин Chipotle майонеза 1 Чаша майонеза 1 супена лъжица сок от лайм 1 карамфил чесън кайма 1/2 чаена лъжичка Chipotle Powder 8 царевица или брашно тортили Инструкции В отделни купички направете салсата и майонезата на Chipotle, като комбинирате всяка от техните съставки заедно и разбърквайте добре. Заделени. Разбийте яйцата в малка купа и разбийте с вилица, докато се комбинират. Поставете брашното с чили на прах, сол и панко в отделни ястия. Пригответе голяма чиния, готова да сложи авокадото, след като е покрито. Обелете и семена авокадото и нарежете всеки по дължина на четвъртинки, след това на осми. Потопете всеки резен авокадо в яйцето, изтеглете леко в брашното, потопете отново в яйцето, след което изтеглете леко в панко. Напръскайте или намажете двете страни с масло, след което поставете върху чинията.

След като всички парчета от авокадо са покрити, поставете ги в един слой в кошницата на самолета (в идеалния случай не се докосвате. , до златисто кафяво. Извадете и разклатете кошницата веднъж на 10 -минутната марка.

Ако нямате самолет и се пържите в масло върху печката, загрейте 1,5 инча неутрално масло като рапица или грозде в голяма тиган, докато достигне 350F. Запържете авокадото, обръщайки се веднъж, докато покафенее.

Сервирайте горещо с тортилите, салса, майонеза на Chipotle и всякакви други гарнитури, които искате.

Този идеален преглед на диетата на протеини е мнение.

Измина доста време, откакто прегледах програмата за идеални протеини, но отговорът на моя преглед беше преобладаващ най -малко.

Получих поща за омраза, комплименти и дори няколко клиенти, които идват при мен, защото не можеха да понесат да участват повече в тази програма. Наистина, смесена чанта – но както при всичко, което пиша, ми е приятно да знам, че хората четат моите неща и реагират … дори ако реакцията не винаги е положителна! Това ги кара да мислят и това е смисълът.

Има две причини за моето повторно ревю: Аптека в моя квартал започна да продава програмата, която го вложи отново в съзнанието ми. Също така, читател и бивш продавач на IP се приближи до мен и ми даде сериозна сенчеста информация за компанията.

Исках да видя дали нещо се е променило с компанията или програмата след моя преглед за 2016 г., така че започнах с техния уебсайт.

Каква е идеалната програма за протеини?

Първото нещо, което забелязах, е, че програмата има същото лого на куца на женската фигура на жената. Pffft. Сякаш „кльощава“ се равнява на „здравословно“. Много 90 -те

Програмата за идеални протеини е разделена на четири фази.

Фаза първа от идеалната програма за протеини

Първата фаза е това, което IP основно нарича кетогенна диета и вие сте на тази фаза, докато ви отнеме да загубите 100% от целта си за тегло. По време на тази фаза ще ядете три IP храни (предварително опаковани ястия) на ден, плюс допълнителен 8oz протеин на вечеря и зеленчуци (някои неограничени, някои не, в зависимост от типа).

Храни, които не са разрешени, включват млечни продукти, ядки, кореноплодни зеленчуци, въглехидрати като макаронени изделия, плодове и сладкиши. Първите две фази изглеждат доста под 1000 калории на ден, което по същество е диета за глад. Истинската кетогенна диета не е гладна диета.

Идеални протеинови ястия

Нека разговаряме за предварително опакованите IP храни.

Слязох да проверя избора на IP храна в аптеката близо до мен.

Намерих това отвратително изглеждащо пилешко баничка с нулево пиле и цяла част от ултра рафинирани съставки.

Намерих и тези барове за подмяна на хранене с тон ултра-рефинирани нишестета, 5 различни подсладители, включително 3 захари, и маслото от палмово ядро.

и този мак и сирене. Отново, ултра обработено x 10000. Също така изглежда отвратително.

Не ме разбирайте погрешно: всички ядем ултра обработени храни понякога, което е добре.

Но продажбата на диета въз основа на тях, докато се опитва да убеди хората, че това, което ядат, е „здравословно“, не е добре. Това е дехидратирана храна за астронавтите.

Фаза втора от идеалната програма за протеини

Втората фаза е с дължина 14 дни и почти същата като фаза първа, но с допълнителен 8oz протеин на обяд и само две IP храни. Разреше ви една „ограничена“ IP храна на ден, като някои къдрици на сирене или бар.

Фаза трета от идеалната програма за протеини

Фаза три също е с дължина 14 дни. Ще намалите IP храни до веднъж на ден и ще увеличите 8oz протеина до три пъти. Той също така въвежда плодове, мазнини и въглехидрати в закуската.

Според идеалния протеин, „Повторното въвеждане на въглехидрати на закуска се казва, че помага за рестартиране на производството на инсулин на вашия панкреас и го обучавайте да произвежда правилното количество.“

Това е причудливо твърдение, което няма подкрепа в изследванията или физиологията.

Всъщност това е напълно луди. Ако можехме да рестартираме производството на панкреас на инсулин, диабетът нямаше да съществува.

Фаза четири от идеалната програма за протеини

Фаза четвърта е 12-месечен период с „постоянна поддръжка“, за да ви помогне да поддържате загубата на тегло. Чрез „постоянна поддръжка“ IP обикновено означава офис човек, който ви претегля редовно.

Някои от най -лудите инструкции за тази фаза включват разделянето на въглехидратите и мазнините: „Въглехидратите и мазнините трябва да бъдат разделени. Подобно на двама проблемни ученици, учителят трябва да ги постави в противоположните краища на класната стая. Поотделно може да са добри, но заедно те могат да бъдат проблеми. “

и: „Грешно е да мислите, че ако имате въглехидрати за обяд, ще можете да ги изгорите през целия следобед и че ако имате сложни въглехидрати за вечеря, тялото ви може да ги съхранява. Не е толкова просто. Тялото ви не използва обяда ви през следобеда. Той трябва да усвои обяда ви, да го преобразува и да го асимилира, преди да може да го използва за енергия. “

Който е написал този боклук, ясно е спал през класа по физиология.

Това е напълно невярно !!

Идеални протеинови добавки

IP също така изпълнява, заемайки до 17 хапчета на ден – мултивитамини, антиоксиданти, ензими, калий и магнезий – цялата марка „идеален протеин“. Изисква се също: 1/4 чаена лъжичка сол на ден и да – идеалният протеин има своя „идеална сол“.

Всички тези добавки струват пари – така и храната и самата програма.

Като цяло програмата е около 350 долара на месец.

Това е чудесно време да се спомене, че изследователските проучвания, предоставени от идеален протеин, за да „подкрепят науката“ зад диетата им… всъщност изобщо не споменават диетата им.

Тези изследвания говорят за въздействието на загубата на тегло върху различни заболявания и състояния, но ние знаем всичко това. Това, което бих искал да видя, са партньорски проучвания със солидна методология, показващи колко IP клиенти отслабват и го задържат повече от година, 5 години и след това.

Сайтът съдържа много препоръки от лекари, които на пръв поглед може да са успокояващи за лайпърсън. Не позволявайте да бъде.

Повярвайте ми, когато ви кажа, че има много лекари, които са готови да продават боклук по този начин на своите пациенти без втора мисъл. Защото $$.

Има много тъжна тенденция лекарите, които използват своите достоверни идентификационни данни, за да продават пълна фазария като растителния парадокс, зърнен мозък, детоксики (и всичко друго, което Марк Хаман продава), пшеничен корем … Бих могъл да продължа. Въпреки че тези диети не се основават на точна наука, тези момчета се смеят чак до банката, защото хората виждат „MD“ и смятат „надеждни“. Не.

; има. „Просто не яжте въглехидрати!“ Като че ли е най -лесното нещо, което е нещо, което диетиците чуват, че лекарите казват на всички пациенти. . време. Това е безумно.

Не забравяйте статия, че лекарите и фармацевтът и който и да е друг, който изпълнява тази програма, има огромен финансов стимул за популяризирането му.

Точно там идва моят анонимен читател (анонимен към вас, не за мен).

Идеална програма за протеинова програма

Този човек беше дистрибутор на IP и е медицински специалист със собствена практика. Те дори работеха за IP известно време.

Имайки предвид, че не мога да гарантирам точността на тяхната сметка, това ми казаха за финансовите стимули за предлагане на програмата:

След като се изисква от IP за надуване на разходите (на храните и продуктите) със 100% или повече, $$$ е техен. След закупуване на 300 кутии за 13,50/кутия те я продават на пациенти на 30 долара/кутия, като се отдалечават с почти 5000 долара (това не включва тяхната треньорска такса, продажби на витамин или фактът, че лекарите имат всички тези кодове на CPT за застрахователни компании за AN Допълнителен откат) определено сенчест. Мислех, че може да ви е интересно.

yikes. Моят адвокат ми казва, че това не се квалифицира по закон като „откат“, но определено е непрозрачно като ад.

Те продължиха да казват: „Те са заменили много от оригиналните„ ограничени елементи “за неограничени версии, което означава, че получават повече„ дъвчаща храна за астронавти “през деня, което всъщност забавя отслабването им, като ги поддържа по -дълго в програмата.“

Друг източник, който имах от първия си преглед на IP, ми каза, че аптеките могат да заобиколят конфликта на интереси, като продадат програмата, храната и добавките като част от общите продажби на аптеката и след това преброяват парите като част от общия брой Печалба от аптеката. Точно както ако са продали, например, още 750 кутии за боядисване на коса този конкретен месец или нещо подобно. Така се прави, без да се задейства оплакванията на COI.

Мисля, че това всъщност ме притеснява най -много в идеалния протеин: че вашият квартален здравен специалист може да го използва като стимулиран поток от приходи, което създава ясен конфликт на интереси. Как е позволено това дори?!

Идеалната диета на протеини, накратко:

Идеалната храна на протеина е ултра обработена, като се продава като „здрава“. Доста съм сигурен, че можете да намерите по -добри възможности за приготвени ястия в магазина за хранителни стоки. Също така: бар Granola не е храна.

Тази диета отправя някои много неточни твърдения за това как работи човешкото тяло, вероятно защото хората, които продават идеален протеин, не мислят, че ще ги проверите. Това не ви ли вбесява?

Фазите/храните, комбиниращи неща, е BS. Тази диета е ултра нискокалория, което е това, което причинява загуба на тегло. Освен това е трудно да се поддържа, което означава, че ще продължите да се връщате за още … Идеален протеин! Това е като застраховка за тях.

Идеалният протеин е като кошмар с лоша диета: целите на теглото са произволни и ненадеждни. Говорейки за това как трябва да „се въздържате от изневяра“, вече казва, че ако не сте успешни, това е ваша вина, а не идеален протеин. Логото интимира, че „правилният“ тип тяло е „мършав“. Всичко е толкова лошо.

Всеки път, когато диетата се нуждае от вас да приемате добавки, за да замените хранителните вещества, които не консумирате (но трябва да бъде), това е червен флаг. Огромен.

здравните специалисти никога не трябва да получават пари от продажбата на неща на клиенти, които им се доверяват да бъдат безпристрастни. Това е сенчесто и грешно и неетично и непрофесионално.

Идеалният протеин казва, че става въпрос за намиране на удоволствие от храненето, но нищо не може да бъде по -далеч от истината. Това не ви учи как да се храните правилно или как да оценявате и обичате храната: той само преподава „добро“ и „лошо“ и „изневери“ и наказание и ограничение. Дори на фаза 4. ужасно.

И просто настрана, за всяко парче поща за омраза съм получил от последователи на IP, защитавайки програмата, получих още една поща от бившите IP диети, казвайки колко лошо ги обърка диетата. Връзката им с храната, йо-йо диета, нивата на тревожността им около храната … всичко това.

Идеален протеин. Дори не ходете там.

Знаеш, че искаш тази идеална торбичка с протеини

Друга публикация, на която може да се насладите: загуба на тегло след 40.

Честита Нова година !! Ааааа, 2017 г.! Време е за първата ми рецепта за годината, разработена тази сутрин в кухнята ми сред мръсните очила за шампанско от снощните празненства (любов, която Moet Rose). Не ме разбирайте погрешно обаче – от месеци готвя това бебе в съзнанието си!

Повечето хора не ядат достатъчно растения, камо ли да растават протеини на основата. Въпреки че не съм веган, го правя личен бизнес тази година (и всяка година), за да ви покажа, че ястията на растителна основа могат да бъдат лесни, пълнене и най-вече вкусни. Напълно добре е да обичаш месо и риба и все още да ги ядеш, но аз съм силно вярващ в смесването на нещата и ястия на растителна основа поне веднъж или два пъти седмично (или веднъж или два пъти на ден, в зависимост от това какви са вашите цели са). Ястия като тази рецепта за мексиканска леща с полента са това, което бих нарекъл перфектен портал към растителна база. Само така, вие ми вярвате, моята 9-годишна дъщеря и моето месо и картофено обичане, съпруг за хокей, пиещ бира, известен като критикът, се движеха около мен, ме дразнеха, докато снимах тази рецепта. Не можеха да чакат да завърша, за да могат да грабнат храната и да я ядат, което направиха. По -специално критикът беше най -ефузивен за това колко много обичаше лещата! Резултат !!

Смешното е, че тази сутрин се събуждах в деня на Нова година, реших, че имам всички съставки за тази рецепта, но всъщност не го направих. Бях без чесън, освен една доста голяма, но тъжно изглеждаща карамфил в хладилника си и нямах доматено паста. Дох !! Това, което открих, беше консерва с чиполи чили в Адобо, която използвах, кръстосани пръсти, за да заменя доматения сос. Това, което в крайна сметка се случи, беше, че те бяха хиляда пъти по -добри в това ястие, отколкото доматеното паста някога можеше да се надява. Така че бях изключително задушен! Дори критикът беше като: „Какъв е този невероятен вкус? По -добре е от нормалния ви боб! “ – Хм. Благодаря, скъпи! Но той говореше за тези чили.

Тази рецепта е наистина бърза и ако не ви харесва пикантно, със сигурност можете да отрежете чилито или да ги замените с доматено паста.

Друго страхотно нещо в тази рецепта е, че можете да я пренасочите. Тези леща биха били невероятни в тако, салати или в купа за зърно. Многофункционален, за това говоря!

лещата са пълни с фибри и протеини и те са изключително лесни за готвене (и любов).

Contents

Instagram

Categories

Archives

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare